Onama

Zašto Odabrati Nas.

Royal Apartmani su osnovani davne 2013 godine. Usli smo u punih pet godina poslovanja i preko 10000 zadovoljnih gostiju. Usluga, ljubaznost , komunikativnost su samo neke od osobina nasih zaposlenih koji ce Vam uvek izaci u susret. Briga o gostima i njihovim potrebama su nasi prioriteti , svaki zahtev molba ili zelja ce biti ispunjeni. Radno vreme je 00-24.

Naša Misija.

Ljubaznošću , kvalitetnom uslugom i dobrom ponudom zelimo da budemo uvek tu za Vas. Sve moguce nedostatke zelimo da otklonimo , a sve moguce vrline dodatno unapredimo. Ekstravagantna ponuda nasih stanova , jedinstven dizajn su ono sto cemo uvek pokusavati da plasiramo na trziste. Da bismo u tome uspeli potrebne su nam Vase pozitivne i negativne kritike. Sve u zelji da unapredimo nasu uslugu i jos vise podignemo nivo naseg poslovanja. 

Naše Usluge.

Turizam je velika privredna grana pa osim usluge ugostiteljstva trudimo se da pruzimo i dodatne usluge gostima , kako bi njihov boravak bio stvarno savrsen. Nudimo jedinstvenu uslugu, Dorucak u krevetu, sa kojom cete zapoceti prijatno jutro. Pored toga, usluga Renta car-a je uvek dostupna nasim gostima. Sve ostale zelje tipa izleta ili razgledanja Beograda mozemo ugovoriti i napraviti po zelji gosta na licu mesta. Transferi od aerodroma do apartmana i obrnuto su kod nas obezbedjeni po najpristupacnijim cenama.